Schoonheidsbehandeling standaard ±75minuten
Oppervlakte reiniging, huidanalyse, epileren van de wenkbrauwen, diepte reiniging, verwijderen van onzuiverheden, massage, masker gebaseerd op huidtype, dag en of nachtcrème.

Schoonheidsbehandeling luxe  ±90minuten
Oppervlakte reiniging, huidanalyse, epileren van de wenkbrauwen, diepte reiniging, verwijderen onzuiverheden, gebruik van een concentraat*, massage, masker gebaseerd op huidtype, oogvliesmasker, serum aanbrengen, dag of nachtcrème.

*Concentraat, zijn pure werkstoffen, deze worden in de huid gemasseerd tijdens het masker, zo worden de werkstoffen beter in de huid opgenomen.
Het concentraat geeft de huid een booster (in overleg met uw schoonheidsspecialiste ook te koop voor thuisgebruik).

Reinigingsbehandeling  ±60minuten
Oppervlakte reiniging, huidanalyse, diepte reiniging, verwijderen onzuiverheden, masker en dag of nacht crème.

Acne behandeling  ±60minuten
Oppervlakte reiniging, huidanalyse, diepte reiniging, verwijderen van onzuiverheden, masker dag of nacht crème.
Bij deze behandeling kan een declaratie worden uitgeschreven voor de zorgverzekeraar, mocht dit in het pakket zitten.

Even tijd ±45 minuten 
Oppervlakte reiniging, huidanalyse, scrubben van de huid, masker, dag of nachtcrème.

Schoonheidsbehandeling voor de ‘man’ ±75minuten

Oppervlakte reiniging, huidanalyse, epileren van de wenkbrauwen, diepte reiniging, verwijderen van onzuiverheden, massage, masker gebaseerd op jouw huidtype, dag en of nachtcrème.

Seizoen behandeling:  ±90minute

Seizoensgebonden behandeling. Vraag naar de mogelijkheden of boek de afspraak online

Kruidenpeeling: ±60 minuten

Kruidenpeeling speciaal voor de acnehuid of vette huid. Tevens inzetbaar voor het behandelen van donkere pigmentvlekjes en een doffe, vale rokershuid.

Wat is een kruidenpeeling:
Kruidenpeeling is een biologische peeling dat vergelijkbaar is met microdermabrasie (geen apparaat nodig) voor huidverbetering.
De kruidenpeeling is intensiever dan allerlei andere peelings, de kruidenpeeling zorgt voor een versnelde afschilfering van de huid, waardoor de huid aan het werkt gezet wordt om een nieuwe huid aan te maken. Hierdoor kan de huid een aantal dagen na de behandeling schilferig zijn.

Microdermabrasie: ±60 minuten

Microdermabrasie is effectief voor het verminderen van rimpels, ouderdoms vlekken acne en littekens (ook striae). Het stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen. de behandeling kan ingezet worden in het gezicht, decolleté en over het gehele lichaam (met uitzonderingen).

Wanneer de behandeling niet toegepast kan worden:

Hartafwijkingen, hartritmestoornis, pacemaker, zwangerschap, epilepsie, alcohol, bloedverdunners, (Borst)kanker,  astma, koorts

Ook rekening mee te houden indien het volgende:

de huid mag niet gezwollen zijn (voor de behandeling), geen huidutislag, geen beschadigde of geinfecteerde huid, littekens jonger dan 12 maanden, gevoelige huid en couperose.