Semi permante make up? Wat betekent die eigenlijk?

Semi permante make up betekent dat door middel van ultrafijne steriele naaldjes pigment in de huid word aangebracht! Omdat deze techniek semi permanent is zal de pigment na verloop van tijd (1-3jaar) weer verdwijnen. De pigment wordt in de bovenste huidlaag aangebracht. Doordat de huid zich constant vernieuwd zal het pigment langzaam aan verdwijnen. Advies bij het plaatsen van SPMU zal een jaarlijkse touche up een pre zijn. Op deze manier behoud u het pigment in de wenkbrauwen optimaal.

Bij Beaudi kunt u terecht voor zowel de powder brows als de microblading techniek. Bij ons worden de wenkbrauwen manueel behandeld. Dit houd in dat er zowel de ombre als de microblading met steriele ‘pennen’ en ‘naalden’ gewerkt word. Hier komt dus geen machine bij kijken. Tijdens de behandeling word er nauwkeurig gewerkt en worden de wenkbrauwen aangepast aan wat er het beste bij uw gezicht! We streven naar symmetrie.

 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk:
  • Vooraf ontvangt u of per mail met het intake formulier, hierop staat alle informatie die u vooraf moet weten over de behandeling.
  • We bespreken uw wensen, de vorm, de kleur welke techniek er het beste bij uw past.
  • De wenkbrauwen worden op op de juiste manier getekend, wat het beste bij uw gezicht past en aangepast waar nodig.
  • De keuze van de pigmentkleur word samen besproken, uw specialist geeft uitleg over de pigmenten en welke er het beste bij uw huid past
  • De behandeling word uitgevoerd (verdere uitleg word tijdens behandeling besproken)
  • U ontvangt uitleg over de nabehandeling voor thuis.
  • De wenkbrauwen zullen na de eerste behandeling nog donker zijn, hou rekening dat ze 30 tot 40% lichter worden na genezen

Tijdens de behandeling wordt er een afspraak gepland voor een touche up, dit houd in dat u na 6 tot 8 weken een keer terug komt voor een nabehandeling hier worden de wenkbrauwen na gelopen en bijgewerkt waar nodig.

 

Het advies is om na een jaar tot 1.5 jaar de wenkbrauwen een touche up te geven, op deze manier heeft u langer plezier van uw wenkbrauwen.

 

Aandachtpunt!!

Mocht u ergens anders al eens uw wenkbrauwen hebben laten behandelen met SPMU? Dan wordt er alléén uitsluitend na het sturen van foto’s beoordeeld of wij u verder kunnen helpen. Neem contact op via info@b-beaudi.nl of 0625397713