Sinds kort kunt u terecht in de salon voor fillers. De fillers worden door middel van hoge druk in de huid geduwd, met een snelheid van 800 km per shot. Bij deze techniek wordt er geen gebruik gemaakt van naalden. De behandeling kan daarom minder pijnlijk zijn, de huid wordt minder opgezet en de kans is kleiner dat de huid blauw wordt. De fillers kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden:

  • Neus-lippenplooi
  • Lippen
  • Rokersplooien
  • Wang

Doordat de fillers per shot op verschillende plekken op bijvoorbeeld de lip worden aangebracht kan er een klein bolletje onstaan, waar de filler zit. Dit bolletje heeft ongeveer tot twee weken de tijd nodig om zich mooi te verspreiden in de lip. Het bolletje zal alleen door de klant gevoeld worden en is niet zichtbaar voor anderen. Belangrijk om de huid na de behandeling goed te koelen, om mocht er zwelling ontstaan, deze zo goed mogelijk te onderdrukken. Ook kan arnicazalf, creme, gel of druppels er voor zorgen dat de huid, mocht die lichtelijk blauw worden (zelfde), goed te verzorgen en de de blauwe kleur af te laten nemen. Masseren is bij de filles zonder naald niet nodig!!!

** Op dit moment worden er alleen nog prijzen gehanterd per 0.5ml of 1 ml (en meer) Binnenkort zullen er prijzen per zone komen!