Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en close-up

Wimper extensions zijn al enige tijd een grote hype in de beauty branche. De methode wordt steeds verbeterd en de resultaten worden verbluffend. de extensions zijn ideaal voor dagelijks gebruikt maar ook voor op vakantie. Geen zorgen mee over hoe je mascara nog zit. De wimpers mogen nat worden, dus je kunt er gewoon mee douche of mee zwemmen. Zorg dat ze na het plaatsen of opvullen 24 uur niet nat worden, na deze periode mogen ze ieder moment van de dag nat worden. Het beste is na het na maken om de extensions niet droog te ”wrijven’ maar te ‘deppen’ zo blijven ze mooier en is er minder kans op uitval.

Om de ogen goed te reinigen na het gebruikt van eyeliner, oogschaduw enz. kun je het beste de lash shampoo gebruiken. Deze is verkrijgbaar in de salon (€14,95) met een gratis reinigingsborstel (t.w.v. €4,95)

Hierbij wat informatie van de lash shampoo (afkomstig van de webiste van lashlove)

Be Lovely Lash Shampoo is een foam reiniger welke is ontwikkeld met het doel om het volledige gebied rond de ogen te reinigen, desinfecteren en ontsmetten en kan worden gebruikt als een nazorg voor wimperverlengingen. Het verwijdert effectief alle make-up, het vermindert het risico op infectie en vermindert de opbouw van bacteriën. Onze speciaal samengestelde foam kan dagelijks worden gebruikt om je wimpers te reinigen zonder verzwakking van de lijm van de wimperextensions. Het zal meewerken aan het versterken van de natuurlijke wimpers vanuit de wortels en laat je wimpers schoon, fris en gezond. Het is niet nodig om een ​​primer te gebruiken omdat het Tea Tree-extract in het product alle olieachtige resten verwijdert en tegelijkertijd de wimpers hydrateert, zodat u geen op alcohol gebaseerde primer nodig hebt die de wimpers kan drogen
  • Steriliseert de wimpers( houd de demodexmijt in toom en voorkomt blepharitis)
  • Vrij van olie
  • Vrij van parabenen
  • Perfect te gebruiken voor de wimperextensions behandeling en na de behandeling voor je klanten
  • Verwijderd tevens goed oogmakeup
  • Zeer goed verkoop product

Verder kunt je de ogen opmaken met producten zonder olie, de producten waar olie in verwerkt zit, kunnen nadelen hebben op de extensions (met name op de lijm) Daarnaast is het voor de kwaliteit van de extensions niet de bedoeling om mascara aan te brengen, mocht u toch gebruik van mascara maken, kunt u beter met de styliste bespreken om een andere techniek (one by one) of de extensions voller te maken(2D- 6D).

Mocht u een reactie krijgen bij het gebruikt van de extensions, bijvoorbeeld een allergie, wordt er aangeraden de extensions per direct te laten verwijderen en een bezoek te brengen aan uw huisarts. Helaas kun je een allergie opbouwen en kan leiden tot geen gebruik meer maken van extensions. Dit kun je in de salon laten testen.

Naast een allergie, raadt ik aan om de extensions voor welke reden dan ook professioneel te laten verwijderen en niet zelfs te doen. Dit i.v.m de kwaliteit van je eigen wimpers.

 

Huishoudelijke tips en regels:

  • Draag je standaard lenzen? Wordt er aangeraden uw lenzen uit te doen.
  • Bij brildragers worden de extensions aangepast zodat ze niet tegen uw glazen aan komen.
  • Zonder make up (mascara, eyeliner enz.) naar uw afspraak te komen, dit i.v.m tijd besparing en zo kan alle aandacht gegeven worden aan het plaatsen van de extensions.

Over veilig te gebruiken middelen wordt u ter plaatsen ingelicht.

De keuze van extensions wordt in overleg gedaan over de lengte, dikte en de krul van de extensions.

De extensions worden aan uw eigen wimpers vast gemaakt.
Van nature vallen uw eigen wimpers ook uit, dus ook als u hier extensions op hebt laten aanbrengen.
Uitvallen van wimpers is natuurlijk maar kan ook komen door overmatig wrijven in de ogen en er aan trekken.

Om dit op te lossen is het mogelijk – indien u veel uitval heeft – de wimpers na enige tijd weer op te vullen.

Meer weten vraag het gerust.
Voor vragen en/of afspraken neem contact met mij op.

De prijzen vindt u in de prijslijst voor een volledig nieuwe set wimperextensions maar ook voor opvullen. Kijk ook eens naar wimper extensions 3D.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, close-up en tekst